Wat ik het allerleukste vind aan de herfst? Het moment dat ik mijn knitwear weer uit de kast kan trekken! Ik hou namelijk enorm van fijne, zachte breisels waarin ik heerlijk kan wegkruipen. Mijn ultieme musthave voor dit seizoen: een beige V-hals trui van kasjmier. Een echt investment piece, dat eindeloos te combineren is.

Op een jeans, over een jurk, onder een blazer, ik kan wel honderd manieren bedenken waarop ik een V-hals trui kan dragen. Op het moment ben ik helemaal obsessed met dit exemplaar van REPEAT cashmere, dat gemaakt van is van een super zachte kasjmier blend. Een tijdloze basic die niet in je kast mag ontbreken. Inspiratie nodig? Ik laat je hieronder zien hoe je de klassieke V-hals trui anno 2019 combineert! 

Wide leg jeans

Clean, stijlvol, tijdloos en ó zo makkelijk. Eigenlijk combineert een jeans met alle knitwear. In het weekend ga ik graag voor een comfy look en draag ik mijn REPEAT cashmere trui met een wijde jeans (de skinny jeans mag je nu echt verbannen) en een paar mooie accessoires met croco print. Chic zonder al te veel opsmuk.

repeat cashmere V-neck jumper

Roll neck

Oke, de zomer mag dan mijn favoriete seizoen zijn, de herfst staat voor mij met stip om nummer twee. Niet alleen omdat herfstkleuren helemaal mijn ding zijn, maar ook omdat de herfst het perfecte moment is om weer laagjes te gaan dragen. Een V-hals trui gaat bijvoorbeeld prima over een fijngebreide coltrui en hij doet het ook altijd goed onder een losgeknoopte blouse. Bandplooi broek erbij en je bent klaar om naar kantoor te gaan. Do: kies net als mij voor kleuren uit één kleurenfamilie zodat je een mooie ton-sur-ton look creëert.

repeat cashmere v-neck jumper

Leather skirt

Ik hou enorm van contrasten en combineer zachte stoffen als wol en kasjmier graag met stoerdere  materialen zoals leer en corduroy. Komt het even goed uit dat leer dit seizoen helemaal on trend is. Mijn look maak ik af met een paar hoge laarzen. Tip: kies voor een mooi tasje met gouden details en je evening look is klaar.

repeat cashmere v-neck jumper

repeat cashmere beige trui

Cashmere wool blend V-neck jumper, REPEAT cashmere

 

Hoe combineer jij een V-hals trui het liefst? Laat het me weten in de comments. 

– Dit is een advertorial –

Comments are closed.