Afgelopen week was ik een paar daagjes op Terschelling om te genieten van het weer, het strand en vooral de rust! Helaas, het weer was niet helemaal zoals ik in gedachten had (en ik was dus ook na drie dagen alweer thuis). Toch heb ik één dag wel enorm genoten van de zon en natuurlijk ook even een lookje met mijn nieuwe Manfield laarsjes geschoten. 

Ze zijn echt perfect voor zowel een festival, als een dagje strandtent en dankzij de -niet al te hoge- hak kunnen echte die hards er ook best een dagje op shoppen. Love them!

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset
Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

camel coat

Processed with VSCO with a4 preset

Gestuz T-shirt via Orangebag.nl
Bimba Y Lola skirt
Bimba Y Lola trenchcoat
Manfield snakeskin boots
J.W. Anderson Mini Pierce bag
Miu Miu sunglasses
Atelier des Femmes bandeau

Comments are closed.