Wellicht heb je het al in mijn Insta stories voorbij zien komen, maar onlangs werd ik uitgenodigd voor een event van Lancôme. Naast heerlijke cocktails, kleurrijke snoepjes en een goed gezelschap was er natuurlijk ook genoeg make-up om te testen…

Van serums en foundations tot lipgloss en highlighter. Uiteraard ging ik naar huis met een goedgevulde Lancôme make-up tas en heb ik inmiddels de tijd gehad om de make-upjes te proberen.  Een aantal ervan zijn inmiddels onderdeel van mijn dagelijkse make-up routine en die wil ik jullie natuurlijk niet onthouden. Daarom vandaag mijn Lancôme musthaves!

La Base Rôsy Lippenbalsem

In Portugal kocht ik de transparante versie van de La Base Rôsy al en sindsdien zijn we onafscheidelijk. Heb ik even geluk dat ik nu een nieuw roze maatje (01 Universelle) heb ontdekt! Deze verzachtende lippenbalsem geeft een super mooi glansje. Na het aanbrengen wordt ie een klein beetje roze, want zorgt voor een intense, maar toch natuurlijke look. En daar hou ik van! Hebben!

Processed with VSCO with a5 preset

Ombre Hypnôse Stylo Oogschaduw

Op het eerste gezicht werd ik niet echt warm van roze en rode oogschaduw, tot ik me bedacht dat ik redelijk wat it-girls met deze kleur op hun ogen had gespot. Denk Gigi, Kenza Zouiten en Negin Mirsalehi. Het proberen waard dus. Wat blijkt: dit staat supermooi! De Ombre Hypnôse Stylo oogschaduw van Lancôme komt in de vorm van een crayon en is sterk gepigmenteerd. Groot voordeel van deze oogschaduw vind ik dat ie mega goed blijft zitten, ook als je per ongeluk door je ogen wrijft. Na het swatchen wilde ik de oogschaduw namelijk nog wat uitvegen met mijn vinger (zoals je ook doet als je hem aanbrengt op je ooglid), maar dat lukte na een paar minuutjes al niet meer. Perfect dus voor een lange dag!

Processed with VSCO with a5 preset
Links: 29 Quartz Rose, Rechts: 28 Rubis
lancome oogschaduw rood
De kleur die ik hier draag is 28 Rubis.

Click & Glow Highlighter

Ik hou van highlighter! En ik ben superblij met deze ontdekking, want deze highlighter is vloeibaar en dat werkt super goed op mijn droge huid. De highlighter zit in een pennetje met een klikbare achterzijde, waardoor je de vloeistof goed kunt doseren. De ‘pen’ is verder verrijkt met een kussentje, waarmee je de highlighter gemakkelijk aanbrengt (al is een beetje uitsmeren met je vinger wel nodig, want anders krijg je strepen). De kleur 02 Lumières D’Or Rose is mijn favoriet; een mooie warme mix van goud en roze tinten.

lancome make-up fall 2017 review

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

lancome favorites

#The List

1. Lancôme L’Absolu Gloss Sheer Lipgloss – € 30,61,- Douglas.nl
2. Lancôme Click & Glow Highlighter – € 26,52 Douglas.nl
3. Lancôme Ombre Hypnôse Stylo Oogschaduw – € 26,47 – Douglas.nl
4. Lancôme La Base Rôsy Lippenbalsem – 01 Universelle – € 35,69 Douglas.nl
5. Lancôme Le Vernis Nagellak – € 26,81 – Douglas.nl
6. Lancôme Cushion Highlighter

 

Comments are closed.