Als beauty editor vind ik iedere maand de nieuwste productreleases in mijn inbox en test ik regelmatig een nieuw make-upje. Van knalroze lipstick en nudekleurige nagellak tot zelfbruinende dagcrème. Deze maand on the list: mijn beauty favorites.

Als ik één make-up product moet kiezen dat ik niet kan missen dan ga ik waarschijnlijk voor concealer. Perfect om onzuiverheden weg te werken en dé uitkomst als je geen tijd of zin hebt om met foundation aan de slag te gaan. Sinds kort gebruik ik de Instant Concealer van Clarins, een getinte crème die geweldig goed dekt en de kringen onder mijn ogen lekker wegwerkt. Hij heeft een romige structuur, smeert goed uit en vlekt niet. Enige nadeel: jammer dat ie in een tube komt. Een stiftje zou ik persoonlijk gemakkelijker vinden. Maar goed, een tube is natuurlijk wel hygiënischer.
beauty favorieten van de maand

Shimmer Brick
Een ander product dat niet in je beauty stash mag ontbreken is de Shimmer Brick van Bobbi Brown. Ik maakte ooit kennis met dit product toen ik editor was voor Fashionscene.nl en sindsdien is hij niet meer weg te denken uit mijn dagelijkse beauty routine. De Shimmer Brick bestaat uit vijf kleuren die zowel afzonderlijk als highlighter of oogschaduw te gebruiken zijn of in combinatie als blush. Ik ga eigenlijk altijd met de blush kwast over alle kleuren en breng hem aan op mijn jukbeenderen voor een gezonde glow. Love it!

clarins ombre matte oogschaduw

Daily make-up
Nog een favoriet: de Ombre Matte oogschaduw van Clarins. Een onwijs mooie, sterk gepigmenteerde tint die heel goed bij de gelige ondertoon van mijn huid past. Deze crème-to-powder oogschaduw (ik vind het eigenlijk meer een poeder) dekt geweldig waardoor ik hem supersnel kan aanbrengen. Ik hou erg van neutrale kleuren, dus dit is een oogschaduw die ik met regelmaat gebruik. De kleur is vrij donker, maar hij knoeit niet onder het oog.

beauty favorites

#The List

1. Bobbi Brown Shimmer Brick – Pink Quartz – € 49,- debijenkorf.nl
2. Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum – 100 ml – € 138,- debijenkorf.nl
3. Clarins Ombre Matte – 06 Earth – € 25,50 – debijenkorf.nl
4. Clarins Ombre Iridescente – 08 Silver White – € 25,- debijenkorf.nl
5. Clarins Be Long Mascara – 01 Intense Black – € 28,50 – debijenkorf.nl
6. Clarins Instant Concealer – € 28,- debijenkorf.nl

Comments are closed.