Ik weet nog dat ik het tijdens mijn eerste zwangerschap knap lastig vond, een goede én mooie zwangerschapsbeha vinden. Eentje die er niet suf uit ziet, maar tegelijkertijd wel geschikt is om borstvoeding te geven. Gelukkig kon ik tijdens mijn tweede zwangerschap beter slagen. En guess what? Ik draag mijn maternity lingerie van Boob Design nog steeds!

Tijdens je zwangerschap verandert je lichaam in ranzendsnel tempo. Je kunt dus maar beter meteen een paar mooie lingerie setjes aanschaffen, want je gaat sowieso iets nieuws nodig hebben. Ik kocht al vroeg in mijn zwangerschap een crèmekleurig setje van het Zweedse merk Boob Design, bestaande uit een voedingsbeha (in een on-trend bralette model) en een high waisted slip.

De bralette is heel geschikt als je niet al te grote borsten heb en op zoek bent naar lichte ondersteuning. Je kunt hem niet alleen gebruiken tijdens de zwangerschap, maar ook voor borstvoeding. Het is een onwijs fijne set die lekker met je lichaam meegroeit en je buik komt er prachtig in uit. Ik droeg deze set mijn gehele zwangerschap en draag hem nu, acht maanden na mijn bevalling, nog steeds. Ik vind het geweldig dat het broekje een hoge taille heeft, dat bedekt de boel zo lekker.

De Nursing Bralette kost €65,- en valt iets aan de kleine kant, dus mocht je twijfelen tussen twee maten, bestel dan de grootste maat. De High Waisted Panties bestelde ik in mijn normale maat en kost € 40,-. 

Omdat de eerste set zo goed beviel ben ik later in mijn zwangerschap nog meer lingerie van Boob Design gaan dragen. De zwarte Soft Nursing Bra die ik hierboven draag komt met een overslag, waardoor ie heel geschikt is voor de borstvoeding. Ik vind het minimalistische design geweldig. Dit model kost net als de andere beha ook € 65,- en valt ook wat aan de kleine kant. Ik combineer hem met de High Waisted Panties in zwart.

Ik blijf het bijzonder vinden om de lingerie uit mijn zwangerschap ook nu nog te dragen. Elke keer als ik deze set aantrek denk ik terug aan de fijne me-time momenten die ik had tijdens mijn zwangerschap. Dan nam ik ’s ochtends uitgebreid de tijd om te douchen, de bump in te smeren met een olie en vervolgens trok ik één van mijn setjes van Boob Design aan. Die relaxmomentjes zitten er nu – met twee kiddo’s in huis – trouwens echt niet meer in…

Dit is een advertorial –

Comments are closed.