Het partyseizoen is hier! Ik hou van de decembermaand, aangezien je qua looks nét even een stapje verder kunt gaan dan normaal. Niet alleen met glitterende en glanzende kleding, maar ook qua haar en make-up! Want wat dacht je van een bos met messy krullen, een braided updo of de wetlook?

In samenwerking met Cosmo Hairstyling creëerde ik drie complete partylooks. Beschik je nou niet over de skills om deze mooie looks zelf te creëeren? Ren dan op vrijdag even naar de Cosmo salon, want daar scoor je de hele decembermaand een Cosmo Touch-up voor nog geen € 10,-. Sta je binnen 15 minuten weer buiten met perfect gestyled haar. Wat wil je nog meer?

Messy Waves

Messy waves kunnen tijdens het feestseizoen eigenlijk altijd, zowel overdag als ’s avonds. Ik hou van deze look, want krullen geven mijn haar net wat meer volume. Combineer met zachte materialen zoals fluweel, wol en zijde voor een extra vrouwelijke party look.

party hair messy waves

Zara top
Karen Millen skirt
Renard watch
Adore bracelet
Mango clutch

Braided Updo

Een invlecht is perfect voor het feestseizoen, aangezien je haar perfect blijft zitten. Of je nu de hele dag aan het kerstdiner zit of tot diep in de nacht op de dansvloer staat. Om deze chique party look af te maken combineer ik dit kapsel met een zwarte pailletten jurk en een taupekleurige clutch.

party hair invlecht

Notes du Nord dress
Zara belt
Adore bracelet
J.W. Anderson Pierce bag

Slicked Back

Deze slicked back hairlook vind ik echt perfect voor New Years Eve! Feestelijk, vrouwelijk én super fashionable. De wetlook is momenteel helemaal on-trend en ook in 2018 gaan we deze look nog veel meer zien. Ik combineer dit haar het liefst met een knit en paillettenrok voor een sterk contrast.

party haar inspiratie

H&M skirt
Zara Knit
Zara Earrings
Gucci belt bag

Beeld: Myrthe Giesbers / Cosmo Hairstyling

Comments are closed.