Wat geef je een kersverse mama en haar baby? Toen ik zelf nog geen moeder was kwam ik aan met een knuffel of een rammelaar, maar wist je dat er veel originelere cadeau’s zijn? Na mijn bevalling werd ik overspoeld met gepersonaliseerde kraamcadeau’s. Werkelijk overal kan tegenwoordig een naam op. Ja, heel cheesy, maar ook gewoon heel leuk. Daarom zet ik vandaag de mooiste kraamcadeau’s voor je op een rij.

1. Teddy rugtas

Jawel, het teddy tasje van @studionoos. Je wordt er op Instagram zo ongeveer mee dood gegooid en ik had verwacht dat andere kindjes bij de opvang van June hem ook wel zouden hebben, maar vooralsnog is ze de enige. Maakt ook geen donder uit, want haar naam staat er met koeienletters op. Lewis heeft hem ook. Is gewoon leuk.

Bron beeld: Instagram @marlienbesselink

2. Armband met naam

Één van mijn favo juwelenmerken is ongetwijfeld @wildthings_collectables. De collectie bestaat niet alleen uit prachtige ringen en kettingen, maar er is ook een mooi gold plated armbandje dat je kunt personaliseren, bijvoorbeeld met de naam van je kindje. Gaat lang mee en is gewoon té lief.

Bron beeld: Instagram @marlienbesselink

3. Geboorteposter

Wat is iè mooi, de @mrstarskyamsterdam geboorteposter van June. Deze bijzondere poster geeft weer hoe de sterren stonden op het moment dat June ter wereld kwam. Hij is afgewerkt met goudfolie en daardoor past ie perfect op haar dromerige kamertje.

Bron beeld: Instagram @marlienbesselink

4. Birthstone necklace

Ooit van baargoud gehoord? Deze ketting van @overloadjewelry is een dikke tip. Een ketting met een verhaal, want de hanger komt met de geboortesteen van je kindje. Ik heb er eentje met een opaal steen, die hoort bij de maand oktober. Dat is June’s geboortemaand en tegelijkertijd ook die van mij. Daardoor voelt het extra speciaal.

Bron beeld: Instagram @overloadjewelry

5. Twinning

Voor het eerst twinnen met mijn dochter! Dat deden we met deze fantastische sweaters van @atelier.pomme. Sowieso is dit een webshop die je moet kennen. Ze personaliseren namelijk alles, van speenkoorden tot sweaters.

Bron beeld: Instagram @marlienbesselink

6. Mousseline doek

Hydrofiele doeken kun je niet genoeg hebben. Wat vond ik het bijzonder om vlak na de geboorte van mijn kinderen een @atelier.pomme doek cadeau te krijgen. Hoewel alle andere doeken uiteindelijk in de textielbak gaan belanden, zijn dit absoluut items die ik voor later ga bewaren…

Bron beeld: Instagram @marlienbesselink

7. Alphabet pendant

Oké, deze pendant heb ik niet, maar hij staat op mijn B‑Day wishlist. Een gold plated ketting met Alphabet hanger van @overloadjewelry. Een prachtig cadeau voor een newly mom toch?! 

Weet jij nog een ander mooi, gepersonaliseerd kraamcadeau? Laat het me weten in een comment!

Bron beeld: Instagram @overloadjewelry

Comments are closed.