Een goede primer zorgt er natuurlijk voor dat je make-up lekker lang blijft zitten. Hij legt de basis voor je verdere make-up en maakt je huid een tikkeltje egaler. Maar wist je dat er ook speciale sprays zijn die je make-up op hun plek houden? Ik had er eigenlijk nog nooit eentje geprobeerd, dus eens moest de eerste keer zijn!

Het product: de Fix’ make-up spray van Clarins. Deze frisse spray zit in een mooie roze flacon van glas en heeft een luxe goudkleurige dop. De spray belooft je make-up een dag lang te fixeren, te hydrateren en te verfrissen. Wat ik heel fijn vind: de spray maakt je gezicht minder ‘poederig’ en geeft een mooie dewy finish. Hij is lekker verfrissend en geeft mijn droge huid een oppepper.

Clarins long lasting make-up mist

Zo gebruik je hem
Houd de spray ongeveer 30 cm van je gezicht en spray een paar keer. De Fix’ make-up heeft een hele fijne nevel, dus je gezicht wordt niet mega nat. Hij heeft een rozenachtige geur en trekt lekker snel in. Of ie er echt voor zorgt dat mijn make-up langer blijft zitten? Dat weet ik niet, maar hij geeft mijn gezicht zo’n mooie matte finish dat ik de Fix’ make-up van Clarins zeker een blijvertje vind. Ik gebruik dit product nu eigenlijk standaard aan het einde van mijn beauty routine.

Tip: wacht even met sprayen tot je mascara is opgedroogd, dit ging bij mij natuurlijk mis;)

Clarins Fix make-up hold

Clarins Fix’ Make-Up gezichtsspray – 50 ml – € 29,95 Douglas
Chanel Rouge Allure lipstick – 94 Extatique – € 35,95 Douglas
Cluse watch 
H&M earrings

Comments are closed.