Oke, ik ben echt veel te laat met deze blogpost, want ik bezocht hotel Pillows al in april. Ik kon steeds maar geen tijd vinden om dit artikel te uploaden en eigenlijk wilde ik hem er maar bij in laten schieten… Tot ik me zojuist realiseerde dat dit echt mega zonde zou zijn. Want dit is zo’n hotspot die ik jullie niet MAG onthouden. Het ontbijt hier is namelijk té lekker!

Vlak bij het Vondelpark, in een rustig zijstraatje, bevindt zich hotel Pillows Anna van den Vondel. Een beetje weggestopt wel – je moet even twee keer kijken – maar dat heeft juist zijn charme. Via de receptie van het hotel loop je naar ‘The Living’ waar het ontbijt en een all day diner wordt geserveerd. ‘The Living’ maakt zijn naam zeker waar, want je komt terecht in een knusse ‘woonkamer’ met geweldige fluwelen banken en stoelen, een klassieke visgraat vloer en marmeren tafeltjes.

Ik was samen met Stephanie en Lisa van Twinstylebook en wij gingen voor het complete ontbijt met thee, verse jus, een croissant, Griekse yoghurt met granola, fruitsalade, broodjes met jam, kaas en ham. Veel te veel natuurlijk, maar wat hebben we genoten:)

hotel pillows the living

Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with a5 presethotel pillows hotspot

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with a5 preset

Anna van den Vondelstraat 6
1054 GZ Amsterdam

www.pillowhotels.com

Comments are closed.