Er is iets geks aan de hand. Nu de winter officieel is begonnen realiseer ik me opeens dat mijn kleedgedrag dit jaar totaal anders is dan normaal. Andere jaren loop ik namelijk tot ongeveer december in mijn favoriete leren jack (ingewikkeld in een dikke, gebreide sjaal). Maar dat is dit jaar wel even anders. Half oktober trok ik mijn eerste winterjas namelijk al aan…

Misschien is het niet het weer, maar de hoeveelheid winterjassen waarover ik opeens beschik. Ik had eigenlijk nooit iets met winterjassen. Ik kon nooit een mooie vinden (niet zo gek als je pas in december begint met zoeken!). Maar dat is dit jaar anders. Ik had het voornemen om er een keer snel bij te zijn en dus kocht ik mijn eerste winterjas al in de zomer. En dat was de start van een nieuwe obsessie… Kijk mee naar mijn vijf favoriete exemplaren!

1. The faux fur coat

mango faux fur coat bruin mango teddy jas bruin

2. The yellow coat

mbym mantel geelgroen mbym coat green

3. The teddy coat

teddy coat legerprint minimum teddy coat met legerprint minimum

4. The camel coat

bianca coat edited the label walker high waist trouser libertine libertine

5. The super long coat

zara oranje jas zara oranje mantel

  1. 1. Mango imitatiebontjas met revers
    2. Minimum Belinde teddy jas met legerprint
    3. mbyM Angus coat
    4. Edited the label Bianca teddy coat
    5. Zara lange jas met dubbele knopenrij

Comments are closed.